Uitvaart

Heeft u binnen de kortste tijden een uitvaart? Dat is erg vervelend voor u, maar u wilt natuurlijk wel goed voorbereid zijn voor deze tijd. Want wist je dat je al zo voor een uitvaart tussen de 6.500 en 11.000 euro kwijt bent.

Voor elke uitvaart zijn er basiskosten voor de laatste verzorging en de plechtigheid. De uiteindelijk kosten zijn dan ook afhankelijk van je eigen wensen. Wanneer je liever de uitvaart sober wilt houden met een besloten kring, dan zullen de kosten lager zijn, dan wanneer je een grote groep uitnodigt.

De crematiekosten uitgelegd

Normaal gesproken zijn de kosten van een crematie lager dan de kosten die een begrafenis met zich meebrengt. Zo zijn er bij een begrafenis grafkosten en wordt er vaak voor een duurdere kist gekozen.

Bij elke uitvaart zijn er een aantal basiskosten of je kiest voor een crematie of een begrafenis, zal niets voor deze kosten uitmaken. In deze zogenoemde basiskosten zijn de diensten van de uitvaartverzorger opgenomen, de verzorging van de overledene en de kist.

Basiskosten liggen gemiddeld tussen de 2.200 en 3.000 euro, maar er zijn plaatselijk grote prijsverschillen. Voor meer informatie kun je het beste even de website van Meride.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *