Bamboematten op rol

Bamboe is een sterk materiaal dat lang meegaat. Bamboematten zijn dan ook de meest duurzame natuurlijke tuinschermen in ons assortiment. Wij hebben diverse soorten bamboeschermen op rol waarmee u een mooie bamboe schutting neerzet.

Bamboemat gespleten: deze zijn van gespleten bamboestokken gemaakt, waardoor de mat wat ‘platter’ oogt dan een bamboemat van volledige bamboestokken. Deze soort bamboemat wordt vaak gebruikt als tijdelijk scherm tegen een gaaspaneel, oude muur of schutting met klimplanten eronder, zo is er al een mooie dicht tuinafscheiding voordat deze volledig begroeid is.

Het onderhouden van bamboematten op rol

Natuurlijk hebben bamboematten ook de nodige verzorging en onderhoud nodig. Hierdoor vergroot u de levensduur van de bamboematten en zorgt u ervoor dat deze in uw tuin blijven stralen. In de loop der jaren wordt bamboe grijskleurig. Om dit in eerste instantie te voorkomen kunt u het beste uw bamboe jaarlijks behandelen met Bamboe Booster.

Bamboe booster is een plantaardige en 100% natuurlijke heldere olie. Deze bamboe booster is geschikt voor het behandelen van bamboematten tegen het grijs worden. Mocht uw bamboemat al grijskleurig zijn, gebruik dan de Bamboe ontgrijzer. In één handomdraai zijn uw bamboematten weer blank en schoon. De warme uitstraling van de bamboematten is weer helemaal terug!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *